Inkoop alle merken

Een auto kopen:

In 4 stappen

1. Analyse

Deze fase is misschien wel de belangrijkste in het hele proces. We inventariseren eerst de wensen en eisen die u aan een nieuwe auto stelt.

2. Eerste selectie

We zoeken op de Nederlandse en Europese markt naar auto’s die passen binnen uw budget en criteria. U krijgt een aantal voorstellen, inclusief een overzicht van de kosten.

3. Definitieve keuze

We checken de staat van de auto op basis van de beschikbare informatie. Als u uw definitieve keuze heeft gemaakt, kan de onderhandelingsfase beginnen.

4. Aflevering

We leveren de auto keurig voor uw deur af. Nadat we de financiële en administratieve afhandeling hebben verzorgd, is de auto van u. Zo weet u dat u de beste deal heeft.

 

Een auto verkopen:

In 4 stappen

1. Taxatie

Wilt u uw huidige auto verkopen, dan regelen we dat graag voor u. We checken de staat van uw auto en geven u een indicatie over de te verwachten opbrengst.

2. Marktverlening

Na verkenning van de Nederlandse en Europese markt, geven wij aan via welke kanalen de auto het beste verkocht kan worden.

3. In de verkoop

Uw auto komt zowel op Nederlandse als Europese sites te staan. Wij ontvangen de geïnteresseerde kopers en doen de onderhandelingen.

4. Afhandeling

Wij regelen de benodigde papieren en leveren de auto af bij de koper. U ontvangt het verkoopbedrag, minus aftrek van de vooraf afgesproken kosten.