Wie zijn wij

Wie zijn wij

Autobedrijf van Lunsen is een universeel autobedrijf gevestigd in Hoogland. Door onze kennis van alle automerken kunt u bij ons voor iedere voorkomende reparatie aan personen- en bedrijfsauto’s terecht. Ook zijn wij RDW erkent en kunnen wij de Apk-keuring voor uw auto verzorgen.

Daarnaast hebben wij diverse occasions op voorraad. Ook kunnen wij in overleg gericht zoeken binnen uw wensen naar een geschikte andere auto. Voor de huidige occasions kunt u ook bij ‘personenauto’s’ kijken op de website.

Als uw auto gerepareerd wordt, bieden wij de mogelijkheid tot vervangend vervoer. Zowel een auto als fiets behoren hierbij tot de mogelijkheden.

Voor meer informatie kunt u ons altijd bellen of even langsrijden!

 

CarXpert

Autobedrijf van Lunsen is een CarXpert-autobedrijf. CarXpert is hét professionele netwerk aan autobedrijven waar u altijd terecht kunt voor uw auto onderhoud en reparatie. In ruim twintig landen binnen Europa zijn er ruim vijfduizend CarXpert autobedrijven. En dat aantal groeit ieder jaar.Bij een CarXpert vestiging in Nederland kunt u altijd terecht voor auto onderhoud. De persoonlijke service, garanties op reparaties en onderdelen en vaste scherpe prijzen maken alle CarXpert autobedrijven tot een aantrekkelijke partner voor onderhoud, reparatie, banden en APK. CarXpert Nederland biedt haar aangesloten autobedrijven een optimale ondersteuning op het gebied van techniek, technische trainingen, faciliteiten en marketing. Hierdoor kan het CarXpert autobedrijf haar klanten volledig van dienst zijn.

Mobiliteit Service

Mocht u toch pech krijgen, dan zorgen we er voor dat u zo snel mogelijk weer op pad bent. Voor onze trouwe klanten kunnen wij mobiliteitsservice verzorgen voor maar €39,50! Hiermee bent u 24 uur per dag en 7 dagen per week in heel Europa verzekerd van pechhulp.

RDW

Autobedrijf van Lunsen is ook aangesloten bij het RDW voor onder andere het afmelden van APK. Daar wordt ook periodiek op gecontroleerd via steekproeven die het RDW uitvoert. Zodoende heeft u altijd een betrouwbare APK voor uw auto.